Cronometru
Supă usoară de roșii coapte cu usturoi care se prepară ușor. Toate legumele se coc la cuptor, apoi se toacă la starea de piure. Asta e tot! Puteți servi la masă supă ușoară și delicioasă.
Descriere gătit: împărtășesc o rețetă simplă pentru prepararea supei din roșii coapte cu usturoi. Dintr-un set simplu de produse, veți obține o supă foarte aromată, gustoasă și sănătoasă. Puteți adăuga diverse aditivi la acesta: semințe, crutoane, brânză tare sau brânză Feta, smântână sau iaurt grecesc.
Porniți cuptorul la 220 ° C (425 ° F). Pregătește ingridientele necesare. Spălați legumele, curățați ceapa și usturoiul.

Tăiați ardeiul în fâșii, ceapa în inele, tăiați usturoiul și roșiile în jumătăți. Intindeti legumele pe o foaie de copt, condimentati cu sare si piper, turnati cu ulei de masline. Coaceți-le într-un cuptor preîncălzit la 180 de grade timp de 30 de minute până când roșiile sunt moi. Feliile subțiri de usturoi se vor găti mai devreme; scoateți-le din cuptor imediat după rumenire.

Răcește puțin legumele coapte. Curățați roșiile și puneți legumele într-un castron. Mărunțeștele un blender manual până la piure. Se condimentează cu sare și piper după gust.

Serviți cu semințe de dovleac, ierburi proaspete, brânză sau slănină, smântână, crutoane. Poftă bună!

Poftă bună