Pentru o supă de legume clasică , aveți nevoie de multe legume și verdeață proaspătă. O puteți găti atât în apă, cât și în bulion de carne. Acesta este prânzul perfect pentru persoanele care fac dietă, sau pentru mâncarea bebelușilor.
Descriere rețetă: Să vedem cum să facem o supă clasică de legume. Utilizați amestecuri congelate în timpul sezonului de iarnă , iar vara neapărat utilizăm legume proaspete. Condimentați supa de legume cu unt în porții, puneți o bucată de unt și o crenguță de ierburi în fiecare farfurie. Pentru ca supa să aibă un bulion apetisant limpede, gătiți-o la foc mic. Mult noroc!
Pornire Cronometru 1 (adăugarea cartofilor,etc)
Pornire Cronometru 2 ( adăugarea conopidei ,etc.)
Pornire Cronometru 3 ( procesul de infuzie)
Cum să pregătești supă clasică de legume
Pregătiți legumele pentru supă. Spălați și curățați totul. Puneți apa la fiert și adăugați sare după gust. Îndepărtați coaja de pe roșii.

Tăiați ceapa, morcovii și cartofii în bucăți mici. Puneți-le primele în apă clocotită, gătiți-le 15 minute.

Tăiați conopida în bucăți mici. Tăiați roșiile decojite cubulețe, mărarul îl tăiați mărunt.

După 15 minute, adăugați conopida, mazărea și roșiile în supă. Se fierbe încă 10 minute.

Condimentează supa cu ierburi și apoi oprește-o. Lăsați-l să se infuze timp de 10-15 minute.

Serviți supa cu unt. Poftă bună!

Poftă bună