[responsive_menu_pro]

Supă Solyanka cu asorti din mezeluri

Ați pregătit?

Ne găsești și aici

Un Like la Pagina Noastră

Rețeta pentru Supă Solyanka cu asorti din mezeluri. O supă delicioasă și consistentă din bucătăria tradițională rusească, care este foarte populară în familia noastră.

Descriere rețetă: Cum să gătești Solyanka cu asorti din mezeluri acasă? Încercați rețeta noastră de gătit. Ce ține de carne , puteți folosi carne de pui, carne de vită sau carne de porc. Singura diferență este durata gătirii cărnii în bulion. Carnea de porc se gătește mai repede decât carnea de vită. În opinia mea, utilizarea puiului într-o supă Solyankă o face mai moale, mai gustoasă și mai ușoară pentru organism.

AutorRetete de Mancare - Diana

ShareSaveShare

Randamente1 porție
Timp de pregătire15 minuteTimp de preparare45 minuteTimp total1 oră

 500 gr Mezeluri
 500 gr Piept de pui
 2 buc. Ceapă
 3 linguri Pastă de roșii
 100 ml Ulei vegetal
 5 castraveți murați
 sare,zahăr,condimente după gust

Cum se gătește Solyanka cu asorti din mezeluri

Așezați puiul într-o cratiță. Se toarnă apă rece și se gătește.Când carnea începe a fierbe, scoateți spuma și fierbeți 10-15 minute. În timp ce carnea se gătește, să trecem la pasul următor.

Supă Solyanka

Tăiați mezelurile în cuburi mici, egale. Pentru prepararea supei Solyanka, folosesc două tipuri de mezeluri.

Salamul fiert la fel îl tai în cubulețe de aceeași mărime.

Ceapa mărunțită se prăjește în ulei vegetal. Familiei mele nu le place bucățile mari de ceapă. M-am obișnuit să tai ceapa nu cu un cuțit, ci cu un blender. Acest lucru face ca fragmentele de ceapă să fie mai mici și mai uniforme. Când ceapa este rumenită, adăugați mezelurile și prăjiți-le toate împreună.

Tăiați castraveții murați în cuburi mici.

Adăugați castraveții la mezeluri și ceapă. Gătiți totul împreună timp de 3-5 minute.

Adăugați pasta de roșii la prăjit. Am pus anume pastă dar nu suc de roșii pentru că pasta dă o consistență îngroșată supei. Puteți folosi suc de roșii, dar atunci amestecul va fi mai puțin apos.

Adăugați o cănă jumătate de apă potabilă în tigaie și lăsați-o să fiarbă aproximativ 5-10 minute.

Scoateți puiul din bulionul care fierbe. Tăiați-l mărunt și puneți-l înapoi la bulion. Adăugați tot mixul din tigaie la bulion și amestecați. Se condimentează cu sare sau zahăr după gust. Zaharul va reduce aciditatea supei.

Serviți Supă Solyanka cu măsline, capere sau smântână. Rămâne la gustul Dvs. Poftă bună

Distribuiți dacă v-a plăcut

Rețete similare

5 1 vot
Evalueaza rețeta *
Abonati-va
Notificați despre
guest
1 Comentariu
Cele mai vechi
Cele mai noi Cele mai votate
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile

Avem nevoie de susținerea Dvs

Bună, sperăm că vă place ceea ce facem. Pentru dezvoltarea noastră în continuare avem nevoie de susținerea Dvs.

Nu cerem mult, o să fim recunoscători dacă o să ne lași un comentariu mai jos la această rețetă.

Si nu uitați de butonul de Distribuire pe Facebook

Share on facebook
Facebook

Să aveți o zi frumoasă în continuare

Vă rugăm să ne susțineți cu un Like și Share pe Facebook