Sandvișurile calde suculente sunt perfecte pentru un mic dejun consistent sau o gustare pe drum sau la serviciu. Aceste sandvișuri pot fi făcute cu orice umplutură, dar cârnații, roșiile și cașcavalul sunt ingredientele clasice!
Descrierea gătitului: obișnuiam să gătesc astfel de sandvișuri și înainte, s-a dovedit foarte gustoase. Dar! Erau fără maioneză și nu au ieșit la fel de suculente. Dar de data aceasta am decis să adaug și maioneză și nu am regretat: s-a dovedit cu adevărat foarte suculent și pur și simplu incredibil de gustos! Fundul sandvișului este prăjit și uscat, devenind foarte crocant, în timp ce umplutura deasupra înmoaie ușor pâinea, făcând-o fragedă și suculentă. Rețeta despre cum să gătești sandvișuri calde suculente este în fața ta, asigură-te că le gătești, nu vei regreta!
Pornește Cronometru
Cum să gătești Sandvișuri calde suculente
Pregătiți toate ingredientele

Tăiați salamul și roșiile cubulețe.

Combinați-le cu cașcavalul ras, verdeață tăiată mărunt și maioneză. Amestecați totul bine. Vă rugăm să rețineți: puteți modifica proporțiile produselor pe placul dvs.

Puneți feliile de pâine pe o foaie de copt, puneți umplutura deasupra, apăsați ușor în jos cu o lingură.

Coaceți într-un cuptor preîncălzit la 180 de grade, 15 minute, până când umplutura este aurie și fundul este bine rumenit.

Vedeți cât de delicioase s-au dovedit sandvișurile! Sunt crocante, suculente, fragede și incredibil de gustoase în același timp! Gata, m-am dus să mănânc!Poftă bună

Poftă bună