Vrei o rețetă de pizza originală și neobișnuită? El este în fața ta! Veți învăța cum să faceți o pizza inversată într-un pahar foarte repede și ușor! Ne uitam!
Descrierea preparatului: Pregătiți un aluat de pizza proaspăt, pentru pizza în pahar – aveți nevoie de aluat de mărimea unei mingi de tenis. Utilizați sare și condimente după dorință, nu am adăugat deloc, deoarece sosul, cașcavalul și cârnații au sare. Verdeața este potrivită acea care tolerează bine temperatura și nu se estompează rapid, spanacul a făcut față acestei sarcini. Încercați aceast tip de pizza, familia mea a adorat-o! Mult noroc!
Cum să gătești Pizza inversată în pahar
Deci, pentru pizza ai nevoie de 4 pahare și ingridiente. Aluatul pentru pizza poate fi orice aluat care conține drojdie. Rețeta mea preferată este aceasta: 15 g drojdie proaspătă, 0,5 căni de lapte, un pahar de făină, un vârf de sare, 1 linguriță de zahăr. Combinați toate acestea în lapte cald și lăsați să stea 30 de minute într-un loc cald. Atât.

Ungeți bine paharele cu ulei vegetal sau unt. Se toarnă o lingură de sos de roșii.

Așezați felii de cașcaval deasupra sosului, îl puteți tăia sau rupe cu mâinile. Folosiți cașcaval care se topește ușor; mozzarella este o opțiune excelentă.

Apoi așezați spanacul deasupra cașcavalului.

Pe spanac puneți – salam sau șuncă, puteți pune și carne fiartă.

Frământați bilele de aluat în mâini pentru a face o bucată de aluat plană și rotundă. Puneți-l deasupra. Ungeți cu ulei vegetal sau unt.

Coaceți pizza 12-15 minute la 250 de grade.

Luați o farfurie plată și răsturnați pizza. Poftă bună

Poftă bună