[responsive_menu_pro]

Paste Tagliatelle cu cașcaval în sos de roșii

Informații nutriționale

Porții 8

Ați pregătit?

Ne găsești și aici

Un Like la Pagina Noastră

O rețetă delicioasă făcută din cele mai simple și mai accesibile produse. Dedicată tuturor iubitorilor de Paste Tagliatelle!

Descrierea rețetei: în ciuda setului simplu de ingrediente, rețeta se dovedește a fi foarte suculentă și gustoasă.La sigur o puteți servi nu numai pentru o masă de familie, ci și să o pregătiți pentru orice masă festivă. De data aceasta carnea mea tocată este de pui, dar oricare alta este binevenită. Este posibil să fie nevoie să măriți puțin timpul de coacere. Asigurați-vă că încercați tagliatelele cu cașcaval în sos de roșii! Carnea tocată și pastele se transformă într-un fel de mâncare care va satisface orice gourmet!

AutorRetete de Mancare - Diana

Randamente8 porții
Timp de pregătire15 minuteTimp de preparare45 minuteTimp total1 oră

 8 buc. Tagliatelleîn formă de cuiburi
 300 gr Carne tocatăEu am folosit carne tocată de pui
 1 Ceapă
 1 Ou
 2 linguri Fulgi de Ovăz
 400 ml sos de Roșii
 100 gr Cașcaval
 Sare și Piper după gust

Pornire Cronometru

45 Minute

Cum să prepari Paste Tagliatelle cu cașcaval în sos de roșii

Pregătiți toate ingredientele

Paste Tagliatelle - Ingrediente

Adăugați oul, ceapa tocată, fulgi de ovăz, sare și condimente după gust la carnea de pui tocată.

Paste Tagliatelle - Carne tocata

Fierbe cuiburile tagliatelle până la jumătate fierte. Se fierb în loturi mici în apă sărată nu mai mult de 3 minute. Apa trebuie să le acopere doar ușor.

Paste Tagliatelle - Paste

Folosiți o lingură cu fante pentru a îndepărta cuiburile și așezați-le direct într-un vas de copt. Preventiv ungeți fundul vasului cu ulei vegetal.

Acum că cuiburile sunt moi și flexibile, împingeți-le ușor cu degetele (pentru a forma locul pentru carnea tocată) și completați cu carnea tocată.

Se toarnă sosul de roșii peste cuiburi și se presară cu cașcaval ras. Se coace la 180-200 de grade pentru aproximativ 45 de minute. Adăugați mai mult sos după necesitate. Cuiburile ar trebui să fie mai mult de jumătate în sos.

Eu le coc până se rumenesc deasupra. Tagliatelele cu cașcaval în sos de roșii sunt gata.

Poftă bună

Distribuiți dacă v-a plăcut

Rețete similare

5 1 vot
Evalueaza rețeta *
Abonati-va
Notificați despre
guest
1 Comentariu
Cele mai vechi
Cele mai noi Cele mai votate
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile

Avem nevoie de susținerea Dvs

Bună, sperăm că vă place ceea ce facem. Pentru dezvoltarea noastră în continuare avem nevoie de susținerea Dvs.

Nu cerem mult, o să fim recunoscători dacă o să ne lași un comentariu mai jos la această rețetă.

Si nu uitați de butonul de Distribuire pe Facebook

Share on facebook
Facebook

Să aveți o zi frumoasă în continuare

Vă rugăm să ne susțineți cu un Like și Share pe Facebook