O rețetă din categorie – „rapidă, simplă și gustoasă”. Pastele se dovedesc a fi foarte gustoase și sunt perfecte nu numai ca supliment la o mâncare, ci și ca fel de mâncare independentă.
Descrierea rețetei: Este foarte ușor să gătiți paste într-o tigaie, chiar și un bucătar novice se poate descurca. Pastele nu sunt extra fierte, de asta și avem nevoie! În plus, în acest fel este ușor de controlat pregătirea lor, și în ceea ce privește spălarea vaselor este foarte convenabil. Pentru rețetă, puteți lua orice paste: coarne, pene, spirale etc. În loc de roșii, puteți folosi orice sos de roșii, nu vă fie teamă să improvizați, rețeta de asta și atât de bună – scopul imaginației este imens! În funcție de ingredientele pe care le adăugați, puteți obține de fiecare dată un gust nou și interesant!
Pornire Cronometru
Cum să pregătești Paste gătite la tigaie – Macaroni
Pregătiți ingridientele necesare

Ceapa o tăiați mărunt și prăjiți-o într-o tigaie până se înmoaie.

Adăugați roșii tăiate cubulețe și usturoiul tocat tăiat marunt cu un cuțit

Se amestecă totul și se prăjește.

Adăugați pastele, sare și condimente după gust. Se toarnă jumătate de pahar de apă clocotită.

Se amestecă, se acoperă tigaia cu un capac și se fierbe până când apa începe a fierbe și rămâne foarte puțină.

Mai adăugați aproximativ o jumătate de pahar de apă clocotită și continuați să fierbeți până când pastele sunt gata pentru servire. La urmă, adăugați orice verdeață proaspătă și amestecați. Pastele gătite la tigaie sunt gata.

Poftă bună

Poftă bună