Bucurați-vă de o seară de bucătărie italiană cu o Carbonara super gustoasă, o rețetă clasică dintre bucătăriei Italiene. Nu se adaugă nicio frișcă la carbonara canonică, dar ne vom abate de la reguli.
Descrierea rețetei: După cum am spus mai sus, de obicei nu se adaugă frișcă la carbonara. Cu toate acestea, carbonara mea cu frișcă este mult mai gustoasă decât fără ea. Încercați și voi – poate că vă va plăcea mai bine această variantă de paste tradiționale italiene. Mult succes la gatit! Cine a încercat rețeta mea de carbonara cu cremă – scrieți în comentarii, ce s-a primit!
Cum să gătești Paste Carbonara cu frișcă
Punem pastele la fiert ( pe cutie scrie câte minute trebuie de fiert). Între timp tocăm bine usturoiul.

Tăiați ceapa în inele subțiri.

Radem parmezanul

Pregătim beconul într-o tigaie la foc mediu, se amestecă cât mai des posibil.

Se toarnă frișca într-un castron separat, se sparg ouăle și se bate bine cu un tel.

Adăugăm cașcavalul și piper negru măcinat.

Beconul îl punem într-o farfurie sepărată

În aceeași tigaie, la foc mediu, prăjești ceapa și usturoiul până se rumenesc. În acest moment, pastele ar trebui să fie deja gata, aruncați-le într-o strecurătoare și puneți-le pe ceapă. Se toarnă amestecul din frișcă și cașcaval în pastă.

Adăugați beconul preparat la paste și amestecați totul bine. Dacă pasta pare puțin uscată, puteți adăuga puțină apă.

Poftă bună

Poftă bună