[responsive_menu_pro]

Pasta Bolognese – Spaghetti

Informații nutriționale

Porții 5

Ați pregătit?

Ne găsești și aici

Un Like la Pagina Noastră

Sosul pentru Pasta Bolognese este cunoscut de mulți. Astăzi vă voi arăta cum să preparați paste bologneze. Veți vedea întregul proces de preparare a sosului de carne și a pastelor pentru el de la început până la sfârșit.

Descrierea rețetei: Gătirea unui astfel de fel de mâncare este destul de simplă, trebuie doar să alegeți legume proaspete suculente și să preparați sosul de carne pe bază de carne tocată. Iar fierberea pastelor este la fel de ușoară ca decojirea roșiilor. Am ales carnea tocată din două tipuri de carne, dar te poți descurca cu ușurință doar cu un tip de carne, de exemplu carnea de vită.

AutorRetete de Mancare - Diana

Randamente5 porții
Timp de pregătire5 minuteTimp de preparare30 minuteTimp total35 minute

 400 gr Spaghetti
 150 gr Bacon
 1 Ceapă
 250 ml Bulion de carne
 250 ml Vin roșu sec
 1 Morcov
 700 gr Carne tocatăEu am folosit mix din vită și porc
 2 Pastă de Tomate
 2 linguri de Ulei Vegetal
 200 gr Țelină
 150 gr Cașcaval tare

Cum să pregătești Pasta “Bolognese”

Într-o cratiță separată, fierbeți apă, adăugați pastele și fierbeți pastele până când sunt aproape gata.

Pasta Bolognese Ingrediente

Adăugați ulei vegetal într-o tigaie destul de mare și topiți baconul afumat. Când este ușor topit, adăugați ceapa tocată în tigaie.

Pasta Bolognese Ceapa si bacon

Tăiați morcovii în cuburi mici. Se adaugă în tigaie.

Pasta Bolognese Adaugare Morcov

Tăiem mărunt țelina și ardeiul gras. Eu folosesc un amestec preparat congelat anterior de piper și țelină. Dacă oricare dintre legume enumerate nu vă place, nu le folosiți.

Adăugați carnea tocată, la legumele bine prăjite.

Când carnea tocată își schimbă culoarea, turnați vin roșu sec în tigaie.

Când vinul s-a evaporat în proporție de până la 50%, se toarnă bulion de pui sau legume amestecat cu 3-4 linguri de pastă de roșii.

Fierbeți sosul de carne până când toate ingredientele din sos sunt moi și sosul în sine are consistența dorită. Vă recomand să adăugați o lingură de zahăr la sos, deoarece pasta de roșii și vinul sunt destul de acre. Condimentează după gust. Am folosit sare, piper negru, coriandru și busuioc uscat. Pune pastele fierte (fără apă) în tigaie și amestecă

Acoperiți cu un capac și lăsați 3-5 minute până când pastele vor fi complet gata.

Poftă bună

Distribuiți dacă v-a plăcut

Rețete similare

5 1 vot
Evalueaza rețeta *
Abonati-va
Notificați despre
guest
1 Comentariu
Cele mai vechi
Cele mai noi Cele mai votate
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile

Avem nevoie de susținerea Dvs

Bună, sperăm că vă place ceea ce facem. Pentru dezvoltarea noastră în continuare avem nevoie de susținerea Dvs.

Nu cerem mult, o să fim recunoscători dacă o să ne lași un comentariu mai jos la această rețetă.

Si nu uitați de butonul de Distribuire pe Facebook

Share on facebook
Facebook

Să aveți o zi frumoasă în continuare

Vă rugăm să ne susțineți cu un Like și Share pe Facebook