„Al forno” în italiană înseamnă mâncare coaptă la cuptor. Astăzi vreau să vă spun cum să preparați Pasta Al Forno. Acest lucru va necesita un vas termorezistent și ingridientele necesare pentru rețetă!
Descriere rețetă: Pentru a obține o cină delicioasă și caldă, aveți nevoie de cele mai simple produse, dorință și un cuptor. Ce puteți spune despre pastele cu carne tocată, sos de roșii și brânză? Această rețetă este gustoasă, satisfăcătoare și simplă.
Pornire Cronometru
Cum să pregătești Pasta “Al forno”
Pregătiți ingredientele. Puneți apa pentru paste la foc ( fără paste), adăugați sare și aduceți apa la fierbere.

Jumătate din ceapa tăiată mărunt se prăjește într-o lingură de ulei până la jumătate gătită.

Adăugați carnea tocată, sare, piper și gătiți până carnea este gata. Se prăjește sub capac, amestecând ocazional, rupând bucățile mari de carne tocată.

Cealaltă jumătate de ceapă și morcovii (tăiați legumele cât mai mârunt posibil) în două linguri de ulei se prăjește până se înmoaie. Se prăjește, amestecând din când în când.

În tigaia cu ceapă si morcov se toarnă suc de roșii, un vârf de zahăr, sare, condimentele preferate și se fierbe sucul până devine un sos. La sfârșit adăugați orice verdeață

Fierbeți pastele conform instrucțiunilor de pe cutie, scurgeți apa. Puneți pastele cu sosul de roșii.

Luați un vas termorezistent sau de unică folosință ( la fel termorezistent ) . Așezați jumătate din paste cu sos pe fundul vasului.

Apoi, distribuiți ceapa prăjită cu carne tocată. Jumătate din brânza rasă. Puteți adăuga și alte tipuri de brânză.

Urmează a doua jumătate a pastelor.

Urmează brânza rasă. Trimiteți totul la cuptor, temperatura – 180 grade, timpul – 15-20 minute.

Pastele sunt gata! Se servește fierbinte cu verdeață

Poftă bună

Poftă bună