Cine nu iubește dulciurile? Așadar, nepoata mea nu face excepție și, de dragul ei, încerc în bucătărie. Fiecare mătușă vrea să-i mulțumească pe cei dragi nu numai cu desert delicios, ci și de casă, nu cumpărat.
Descrierea gătitului: vreau să vă spun cum să gătiți Nutella de casă rapid și gustos. Nu există secrete, trebuie doar să urmați instrucțiunile și veți avea o cremă grozavă! Încercați și împărtășiți impresiile în comentarii. Această cremă poate fi utilizată împreună cu crutoane pentru o gustare sau folosită ca o cremă pentru coacere.
Cum să gătești Nutella de casă
Pregătiți ingridientele pentru Nutella de casă. Eu folosesc nuci, dar oricare se potrivesc, cel mai bine se potrivesc Alunele. Dacă folosiți arahide, atunci înainte de tocare trebuie prăjită până se înmoaie.

Într-un castron adânc și comod, combinați zahărul, făina și pudra de cacao.

Se toarnă 50-70 de mililitri de lapte și se amestecă împreună cu ingredientele uscate. În acest fel puteți evita aglomerarea. Când amestecul este neted, adăugați restul de lapte și amestecați.

Masa de ciocolată se toarnă într-o cratiță cu fund dublu. Se aduce la fierbere la foc mic. Amestecați crema constant!

Încercați să tocați nucile cât mai mici posibil. Pentru asta eu am folosit o scândură de lemn și un sucitor.

De îndată ce crema de ciocolată începe să fiarbă, scoateți-o de pe foc. Mă orientez pe bule, cum au apărut și crema s-a îngroșat vizibil, inseamnă că este gata.

Adăugați untul și nuci măcinate. Se amestecă până când uleiul se dizolvă.

Nutella de casă este gata! Dar este prea caldă pentru mâncare, răcoriți-o în frigider.

Poftă bună!

Poftă bună