Acordați atenție rețetei pentru a găti Khara Pera, acestea sunt dulciuri delicate, adică la propriu – un „simplu miracol” al laptelui praf. Așa se traduce numele acestui dulce indian.
Descrierea pregătirii: miracolul este că nu vă va dura mai mult de 10 minute pentru a prepara aceste dulciuri. Am amestecat totul, am înfășurat bile și le-am rostogolit în orice topping delicios. Și gata! Rămâne să le răciți în frigider câteva ore – și un desert minunat este gata! Chiar și copiii mici se pot descurca!
Cum să pregătești Khara Pera
Pregătește toate ingridientele de care ai nevoie.

Cerneți zahărul pudră și laptele praf într-un castron

Se adaugă vanilina, untul înmuiat.

Amestecați bine, mai întâi cu o furculiță și apoi cu mâinile, până când obțineți un strat moale care nu se lipeste de mâini. Frișca o adăugați după necesitate, dacă fonda nu se aglomerează și se sfărâmă.

Spălați-vă și uscați-vă mâinile. Scoateți o bucată de fondant, rotiți-o în bile. Înmuiați jumătate din bile în pudră de cacao și jumătate în nucă de cocos. Dacă doriți, puteți rula o piuliță în interiorul mingii. Așezați bilele rezultate la frigider timp de 5 ore. Mi s-a parut că au un gust mai bun a doua zi.

A se păstra la frigider până la 4 zile, se servește răcit sau la temperatura camerei.

Poftă bună