[responsive_menu_pro]
Informații nutriționale

Porții 6

Ați pregătit?

Ne găsești și aici

Un Like la Pagina Noastră

AutorRetete de Mancare - Diana

Randamente6 porții
Timp de pregătire1 orăTimp de preparare10 minuteTimp total1 oră 10 minute

 300 gr Lapte praf 25%
 100 gr Zahăr pudră
 125 gr Unt
 Vanilină după gust
 4 linguri Pudră de cacao
 4 linguri Fulgi de cocos
 1 linguriță de Smantana pentru gatitdupă necesitate

Acordați atenție rețetei pentru a găti Khara Pera, acestea sunt dulciuri delicate, adică la propriu – un „simplu miracol” al laptelui praf. Așa se traduce numele acestui dulce indian.

Descrierea pregătirii: miracolul este că nu vă va dura mai mult de 10 minute pentru a prepara aceste dulciuri. Am amestecat totul, am înfășurat bile și le-am rostogolit în orice topping delicios. Și gata! Rămâne să le răciți în frigider câteva ore – și un desert minunat este gata! Chiar și copiii mici se pot descurca!

Cum să pregătești Khara Pera

Pregătește toate ingridientele de care ai nevoie.

Cerneți zahărul pudră și laptele praf într-un castron

Se adaugă vanilina, untul înmuiat.

Amestecați bine, mai întâi cu o furculiță și apoi cu mâinile, până când obțineți un strat moale care nu se lipeste de mâini. Frișca o adăugați după necesitate, dacă fonda nu se aglomerează și se sfărâmă.

Spălați-vă și uscați-vă mâinile. Scoateți o bucată de fondant, rotiți-o în bile. Înmuiați jumătate din bile în pudră de cacao și jumătate în nucă de cocos. Dacă doriți, puteți rula o piuliță în interiorul mingii. Așezați bilele rezultate la frigider timp de 5 ore. Mi s-a parut că au un gust mai bun a doua zi.

A se păstra la frigider până la 4 zile, se servește răcit sau la temperatura camerei.

Distribuiți dacă v-a plăcut

Rețete similare

5 1 vot
Evalueaza rețeta *
Abonati-va
Notificați despre
guest
1 Comentariu
Cele mai vechi
Cele mai noi Cele mai votate
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile

Avem nevoie de susținerea Dvs

Bună, sperăm că vă place ceea ce facem. Pentru dezvoltarea noastră în continuare avem nevoie de susținerea Dvs.

Nu cerem mult, o să fim recunoscători dacă o să ne lași un comentariu mai jos la această rețetă.

Si nu uitați de butonul de Distribuire pe Facebook

Share on facebook
Facebook

Să aveți o zi frumoasă în continuare

Vă rugăm să ne susțineți cu un Like și Share pe Facebook