Vă întrebați ce desert să gătiți pentru o cină romantică? Voi fi bucuros să vă ajut! Jeleu de vin spumant cu fructe și fructe de pădure! Este luminos, gustos și eficient! Surprinde-i pe cei dragi cu sau motiv sau fără!
Descrierea rețetei: Puteți lua absolut orice fructe și fructe de padure pe gustul dvs., chiar și cele conservate! Timpul de gătit va dura foarte puțin. Numai solidificarea jeleului vă va face să așteptați puțin, dar cred că acesta este un mare plus, deoarece desertul poate fi pregătit în avans. Cum se face jeleu de șampanie cu fructe și fructe de pădure, citiți rețeta pas cu pas.
Pornire Cronometru
Cum se pregătește jeleu de vin spumant și fructe
Pregătiți toate ingredientele necesare. Spălați bine fructele

Recipientele pe care intenționați să le folosiți pentru jeleu, vă recomand să le acoperiți cu folie alimentară și să lăsați marginele foliei afară. Atunci nu trebuie să încălziți jeleul și să faceți alte manipulări pentru a-l scoate.

Curățați fructele și fructele de pădure și tăiați-le după necesitate în bucăți. Strugurii și alte fructe mici pot fi lăsate intacte.

Se toarnă gelatina instant în vin spumant și se pune pe aragaz. După ce amestecați gelatina cu șampania, reacția va începe. Spuma se ridică rapid, așa că luați un recipient adânc. Se amestecă la foc mic, treptat spuma va începe să coboare. Încălziți puțin conținutul, gelatina la acest moment se va dizolva,după dizolvarea gelatinei scoateți cratița de pe foc.

Așa spumă mică va rămâne la sfârșitul gătitului.

Aranjați fructele și fructele de pădure în recipiente

Și umple-le cu vin spumant! Se dă la frigider timp de 5-6 ore până când se solidifică complet. Când jeleul este gata, trageți ușor de marginile foliei alimentare, așezați o farfurie deasupra recipientului și răsturnați. Scoateți recipientul, scoateți cu atenție folia alimentară din jeleu și serviți!

Poftă bună

Poftă bună