[responsive_menu_pro]

Jeleu de vin spumant și fructe

Informații nutriționale

Porții 4

Ați pregătit?

Ne găsești și aici

Un Like la Pagina Noastră

Vă întrebați ce desert să gătiți pentru o cină romantică? Voi fi bucuros să vă ajut! Jeleu de vin spumant cu fructe și fructe de pădure! Este luminos, gustos și eficient! Surprinde-i pe cei dragi cu sau motiv sau fără!

Descrierea rețetei: Puteți lua absolut orice fructe și fructe de padure pe gustul dvs., chiar și cele conservate! Timpul de gătit va dura foarte puțin. Numai solidificarea jeleului vă va face să așteptați puțin, dar cred că acesta este un mare plus, deoarece desertul poate fi pregătit în avans. Cum se face jeleu de șampanie cu fructe și fructe de pădure, citiți rețeta pas cu pas.

AutorRetete de Mancare - Diana

Randamente4 porții
Timp de pregătire1 orăTimp de preparare6 oreTimp total7 ore

 500 ml Vin spumant semi-dulce
 10 gr Gelatină alimentară instantanee
 1 Pară
 1 Piersic
 1 Nectarină
 1 Caisă
 150 gr Strugurifără semințe
 100 gr Cireșe
 150 gr Căpșuni

Pornire Cronometru

360 Minute

Cum se pregătește jeleu de vin spumant și fructe

Pregătiți toate ingredientele necesare. Spălați bine fructele

Recipientele pe care intenționați să le folosiți pentru jeleu, vă recomand să le acoperiți cu folie alimentară și să lăsați marginele foliei afară. Atunci nu trebuie să încălziți jeleul și să faceți alte manipulări pentru a-l scoate.

Curățați fructele și fructele de pădure și tăiați-le după necesitate în bucăți. Strugurii și alte fructe mici pot fi lăsate intacte.

Se toarnă gelatina instant în vin spumant și se pune pe aragaz. După ce amestecați gelatina cu șampania, reacția va începe. Spuma se ridică rapid, așa că luați un recipient adânc. Se amestecă la foc mic, treptat spuma va începe să coboare. Încălziți puțin conținutul, gelatina la acest moment se va dizolva,după dizolvarea gelatinei scoateți cratița de pe foc.

Așa spumă mică va rămâne la sfârșitul gătitului.

Aranjați fructele și fructele de pădure în recipiente

Și umple-le cu vin spumant! Se dă la frigider timp de 5-6 ore până când se solidifică complet. Când jeleul este gata, trageți ușor de marginile foliei alimentare, așezați o farfurie deasupra recipientului și răsturnați. Scoateți recipientul, scoateți cu atenție folia alimentară din jeleu și serviți!

Poftă bună

Distribuiți dacă v-a plăcut

Rețete similare

5 1 vot
Evalueaza rețeta *
Abonati-va
Notificați despre
guest
1 Comentariu
Cele mai vechi
Cele mai noi Cele mai votate
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile

Avem nevoie de susținerea Dvs

Bună, sperăm că vă place ceea ce facem. Pentru dezvoltarea noastră în continuare avem nevoie de susținerea Dvs.

Nu cerem mult, o să fim recunoscători dacă o să ne lași un comentariu mai jos la această rețetă.

Si nu uitați de butonul de Distribuire pe Facebook

Share on facebook
Facebook

Să aveți o zi frumoasă în continuare

Vă rugăm să ne susțineți cu un Like și Share pe Facebook