Jeleu delicat, moderat dulce, consistent, făcut din smântână și caju. Acest desert are o combinație plăcută de arome cremoase și nuci. Potrivit pentru o terapie de ceai de familie sau pentru o petrecere între fete.
Descrierea preparatului: Nucile tocate trebuie fierte cu smântână, apoi se adaugă gelatină și se toarnă în forme. Este atat de simplu! Jeleul are un gust fabulos!
Cum se pregătește jeleu cu nuci
Pregătește ingredientele necesare. Înmuiați gelatina instantanee în apă fierbinte.

Uscați nucile timp de 5 minute în cuptor la 100 de grade. După care așteptăm să se racească. Cu ajutorul unui blender nucile se macină în fermituri mici.

Se adaugă 3 linguri de smântână pentru gătit, se mărunțește până se obține o masă groasă omogenă.

Smântâna pentru gătit rămasă o aducem până la fierbere. Adăugând masa de nuci câte 1 lingură, amestecând cu un tel.

Se amestecă gelatina înmuiată, se toarnă în amestecul de cremă cu nuci. Se adaugă zahăr, se amestecă.

Se toarnă în matrițe din silicon, se răcește la temperatura camerei Se pune la frigider timp de 2 ore, până se solidifică complet.

Poftă bună

Poftă bună