Vrei să te mulțumești pe tine și pe cei dragi cu un desert delicios, dar nu știi ce să gătești? O rețetă simplă, Înghețată de casă, fără frișcă, pe care toată lumea o va iubi.
Descrierea rețetei: Această rețetă simplă de înghețată de casă fără frișcă poate fi luată în considerare și de cei care au un producător de înghețată și cei care nu au achiziționat încă echipamente speciale. Acesta este o rețetă naturală excelentă pentru întreaga familie
Pornire Cronometru
Cum să prepari Înghețată de casă fără frișcă
Spargem ouăle într-o cratiță.

Adaugăm laptele

Adaugăm zahăr. Cantitatea de zahăr utilizată într-o rețetă pentru prepararea înghețatei de casă fără frișcă poate varia în funcție de preferința dvs. de gust.Eu am folosit 250gr de zahăr

Se bate amestecul până se omogenizează și se dă la foc. Încălziți, amestecând constant.Rețeta clasică a înghețatei de casă fără frișcă implică utilizarea extractului de vanilie, dar dacă doriți, puteți adăuga și fructe de pădure , sau nuci. După care îndepărtați căldura și răciți-o.


După răcire punem toat conținutul într-un recipient de plastic, înghețați timp de aproximativ 3-5 ore (timpul depinde de temperatură și puterea congelatorului Dvs), amestecând periodic tot conținutul pentru spargerea cristalelor de gheață. Când înghețata s-a prins bine, poate fi scoasă din recipient și pusă pe o farfurie pentru servire.

După dorință se adaugă topping-ul preferat sau ciocolată. Poftă bună

Poftă bună