[responsive_menu_pro]

Gem de vișine fără sămburi pentru iarnă

Informații nutriționale

Porții 10

Ați pregătit?

Ne găsești și aici

Un Like la Pagina Noastră

Aceast gem de vișine este păstrat perfect timp de câțiva ani datorită faptului că sâmburii au fost scoase din vișine. Este consistent, dulce, perfect pentru băut ceai sau ca umplutură într-un tort sau prăjitură!

Descrierea preparatului: Există două opțiuni pentru gem: când sâmburii de vișine sunt simțite și când gemul este uniform. Alege ceea ce se potrivește gustului tău,eu aleg varianta fără sâmburi. Vișinele fără sâmburi sunt trecute printr-o mașină de tocat carne sau blender,sau fiecare vișină poate fi tăiată în 4 părți, așa gemul va arăta mai gros. Pentru a obține un gem de cireșe foarte gros, trebuie să adăugați suc sau piure de mere sau prune, acestea având o mulțime de substanțe gelifiante. Așadar, citiți cum să faceți gem de vișine fără sămânță pentru iarnă

AutorRetete de Mancare - Diana

Randamente10 porții
Timp de pregătire20 minuteTimp de preparare1 orăTimp total1 oră 20 minute

 1 kg Vișine
 1 kg Zahăr
 150 ml Apă

Pornire Cronometru 1

20 Minute

Pornire Cronometru 2

40 Minute

Cum să pregătești gem de vișine fără sâmburi pentru iarnă

Pregătiți toate ingridientele

Gem de vișine Ingrediente

Spălați bine vișinele, selectați doar cele sănătoase și coapte, fără semne de boală sau putregai. Scoateți sâmburii cu un îndepărtator de sâmburi sau cu pai de cocktail.

Gem de vișine Pasul 1

Pune vișinele în vasul tocătorului. Eu am apăsat butonul mașinii de câteva ori, astfel încât masa să nu fie omogenă, ci să fie prezente si bucăți de vișine

Gem de vișine Pasul 2

Se toarnă amestecul de vișine într-o cratiță cu fundul gros. Este mai bine să utilizați oțel inoxidabil, gemul și dulceaț nu arde în el. Se toarnă apă și se aduce gemul la fierbere, se fierbe 20 de minute.

Gem de vișine Pasul 3

După 20 de minute de fierbere, adăugați un kilogram de zahăr și aduceți din nou masa la fierbere. Fierbeți gemul la consistența dorită de la 20 de minute la 60.

Gem de vișine Pasul 4

După 40 minute gemul meu de vișine este gata!

Din timp pregătiți borcane și capace sterile.Eu sterilizez conservele cu abur, este convenabil și rapid. Se toarnă gemul fierbinte în borcane și se ermetizează cu cheia pentru conservare. Întoarceți borcanele cu susul în jos până se răcesc complet. Apoi puneți-l în depozit într-un loc răcoros sau pe rafturile din cămară.

Distribuiți dacă v-a plăcut

Rețete similare

5 1 vot
Evalueaza rețeta *
Abonati-va
Notificați despre
guest
1 Comentariu
Cele mai vechi
Cele mai noi Cele mai votate
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile

Avem nevoie de susținerea Dvs

Bună, sperăm că vă place ceea ce facem. Pentru dezvoltarea noastră în continuare avem nevoie de susținerea Dvs.

Nu cerem mult, o să fim recunoscători dacă o să ne lași un comentariu mai jos la această rețetă.

Si nu uitați de butonul de Distribuire pe Facebook

Share on facebook
Facebook

Să aveți o zi frumoasă în continuare

Vă rugăm să ne susțineți cu un Like și Share pe Facebook