Fileu de pui cu cartofi la cuptor pentru o cină completă în familie.
Deci, file de pui. De fapt, servesc de obicei acest fel de mâncare în porții, deci este convenabil să luați câte bucăți doriți să serviți. Am tăiat fileul în așa fel încât să se obțină aceste tăieturi.

Pun smântână sau iaurtul într-un recipient adânc, adaug sare și piper negru. După care torn sosul de soia pentru a adăuga o aromă sărată în felul de mâncare.

Usturoiul poate fi stors printr-o presă sau ras ca mine

Am amestecat totul bine, astfel încât masa să fie omogenă. Acum trimit fileul de pui pregătit la marinat. Trebuie să marinezi aproximativ o jumătate de oră, de dorit în frigider.

Tai cartofii și îi pun într-un vas de copt. Tai ciupercile si le pun deasupra cartofilor.

Acum pun bucățile de file pe legume. Se toarnă deasupra rămășițele marinadei și se trimite la cuptorul preîncălzit la 180 de grade timp de o jumătate de oră pentru coacere.

Rad cașcavalul cu o răzătoare fină. Apropo, am cașcaval cheddar, ceea ce îmi place cel mai mult în acest fel de mâncare. Torn cașcavalul ras într-o farfurie adâncă și adaug un ou. Am amestecat totul bine.

Puiul cu cartofi este deja copt, s-a dovedit foarte apetisant. Dar o voi face și mai gustoasă. Întind deasupra amestecul de cașcaval și ouă și distribui uniform pentru al trimite la cuptor pentru încă cincisprezece minute.

Asta e tot. Fileul de pui cu cartofi la cuptor este gata!

Datorită marinadei, puiul este picant și suculent.

Poftă bună