Vara aceasta am descoperit un nou mod de preparare a fructelor de padure. Și vă spun, merită să încercați! Gustul dulceței se deschide dintr-o parte nouă, devine mai intens, luminos și caramel. Încearcă rețeta mea pentru dulceață de vișine
Descrierea gătitului: Avantajul acestei rețete este că se gătește foarte repede, singurul dezavantaj este că puteți găti doar o porție mică la dintr-o tură . Exact la fel de mult cât va încăpea în tigaie. Când se răcește, dulceața se va îngroșa puțin. Vedeți mai jos o rețetă pas cu pas despre modul de preparare a dulceței de vișine prăjite.
Pornire Cronometru
Cum se pregătește dulceață de vișine prăjite
Spălați vișinele, îndepărtați sâmburii.

Se toarnă zahărul într-o tigaie fierbinte, deasupra vișinele.

Gătiți la foc mediu pana când zahărul se dizolvă complet, amestecând ocazional cu o spatulă. Reduceți căldura, gătiți încă 10-15 minute. Îndepărtați spuma dacă este necesar.

Se toarnă dulceața fierbinte în borcane sterilizate, vezi aici cum se sterilizează borcanele (click aici ) , se acoperă cu capace. A se păstra într-un loc răcoros. Sau puteți răcori dulceața și să gustați imediat. Poftă bună!

Poftă bună