Întotdeauna mi-a plăcut să adaug lapte concentrat în cafea, așa că desertul italian cu acest lapte a venit pe gustul meu. Un desert ușor cu conserve de ananas și nuci de pin.
Descrierea rețetei: Mai jos, în rețetă, vă voi spune cum să preparați un desert de ananas din lapte concentrat fără necesitatea de a coace acest desert . Conservele de ananas și nuci de pin se potrivesc perfect. În bucătăria italiană, pinul este cel mai des ingredient adăugat în mâncare. În acest desert, puteți înlocui pinul cu migdale prăjite zdrobite.
Cum să gătești desert de ananas
Pregătește ingridientele de care ai nevoie. Ananasul îl treceți pe o sită, scurgeți siropulul într-un pahar.

Înmuiați gelatina în sirop, lăsați-o deoparte timp de 15 minute să se îngroașe.

Gelatina se dizolvă la foc mic, nu se fierbe. Se scoate de pe foc,turnând încet laptele concentrat se bate cu un mixer până conținutul devine pufos.

Conținutul se toarnă în matrițe din silicon, se pune la frigider timp de 1 oră. Așezați bucăți de ananas și nuci de pin deasupra jeleului ușor întărit. Așezați desertul în frigider până se solidifică.

Serviți desertul cu bucăți de ananas și nuci. Poftă bună!

Poftă bună