Pornire Cronometru
Pornire Cronometru 2
Rețetă de clătite cu carne – prepararea clătitelor cu umplutură de carne. O gustare incredibil de gustoasă, populară în Romania și în țările europene.
Descrierea preparatului: Un preparat popular românesc este clătitele cu carne. De obicei servite la prânz ca fel principal pentru al doilea. Clătitele cu umplutură de carne vor fi, de asemenea, un plus excelent la o ceașcă de cafea sau ceai pentru micul dejun.
Cum se prepară Clătite cu carne
Spargeți 3 ouă într-un castron cu lapte cald. Se adaugă bicarbonat de sodiu, zahăr și sare.

Se amestecă cu un tel sau cu un mixer. Adăugați făină și amestecați din nou.

Adăugați Ulei

Cu ajutorul polonicului mixați conținutul de câteva ori . Îl lăsați 15 minute la o parte.

Încălziți tigaia la foc mediu-mare, adăugați ulei și adăugați carne tocată.

Adăugați imediat ceapa tocată. Adăugați condimente și sare. Amesteca bine. După ce s-a rumenit 5 minute, adăugați apă și reduceți căldura la mediu-scăzut. Acoperiți și îl lăsai la gătit timp de 20 de minute.

După 20 de minute, bate 1 ou cu puțină apă.

Adăugați amestecul de ouă în carne și amestecați bine. Acoperiți și gătiți încă 5 minute.

Încălziți tigaia, adăugați ulei și prepărați clătitele rotunde

Adăugați niște unt la fiecare clătită. Condimentați cu umplutura de carne.

Înfășurați o clătită …

Așa cum e în imagine

Poftă bună
Poftă bună