[responsive_menu_pro]
Informații nutriționale

Porții 5

Ați pregătit?

Ne găsești și aici

Un Like la Pagina Noastră

Ciorba pe care vânătorii o gătesc la foc. Dacă gătești acasă ciorba Vânătorului conform acestei rețete, se va dovedi la fel de bună! Bogată, aromată, și foarte gustoasă!

Descrierea rețetei: Ciorba Vânătorului, se prepară foarte simplu și rapid, punctul culminant al acestei ciorbe este că toate ingredientele sunt pre-prăjite. Datorită acestei metode, ciorba se dovedește a fi neobișnuit de aromată și bogată. Bărbații vor aprecia cu siguranță această ciorbă!

AutorRetete de Mancare - Diana

Randamente5 porții
Timp de pregătire10 minuteTimp de preparare50 minuteTimp total1 oră

 400 gr Carnepulpă
 1 Ceapă
 1 Morcov
 1 Roșie
 3 Cartofi
 50 ml Ulei vegetal
 2 l Apă
 Verdeață după gust
 Usturoi după gust
 Sare după gust
 Condimente după gust

Cum să pregătești Ciorba “Vânătorului”

Pregătiți toate ingredientele

Ciorba Vânătorului - 1

Se toarnă apă într-o cratiță sau cazan și se pune pe foc. Între timp, tăiați carnea în bucăți mici și prăjiți-o într-o tigaie la foc mare cu adăugarea de sare și condimente.

Ciorba Vânătorului - 2

De îndată ce se formează o crustă maro aurie pe carne, adăugați-o în cratița cu apă.

Ciorba Vânătorului - 3

În aceeași tigaie, prăjiți ceapa tocată și morcovii până se înmoaie. Mărimea poate fi oricare, îmi place să tai legule în bucăți mai mari.

La roșie faceți o tăietură în formă de cruce cu un cuțit și puneți-o în apă clocotită câteva minute, apoi îndepărtați coaja, tăiați pulpa în cuburi și adăugați în tigaie cu ceapă și morcovi. La aceeași etapă, adăugați usturoiul tocat mărunt cu un cuțit.

Prăjiți totul împreună câteva minute și trimiteți totul în cratița cu carne.

În tigaie prăjiți cartofii tăiați felii până când devin crocanți. Se condimentează cu sare după care se adaugă în cratiță cu toate celelalte ingrediente.

După ce fierbe, sărăm supa și fierbem la foc mic până când carnea este gătită. La final adăugați verdeață proaspătă .

Când carnea este gata, opriți focul și lăsați Ciorba Vânătorului să stea câteva minute pentru infuzie. Poftă bună

Distribuiți dacă v-a plăcut

Rețete similare

5 5 voturi
Evalueaza rețeta *
Abonati-va
Notificați despre
guest
3 Comentarii
Cele mai vechi
Cele mai noi Cele mai votate
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
Alexandru
Alexandru
2 luni în urmă
Evalueaza rețeta * :
     

Am pregatit

Medina
Medina
2 luni în urmă
Evalueaza rețeta * :
     

Arată gustos

Avem nevoie de susținerea Dvs

Bună, sperăm că vă place ceea ce facem. Pentru dezvoltarea noastră în continuare avem nevoie de susținerea Dvs.

Nu cerem mult, o să fim recunoscători dacă o să ne lași un comentariu mai jos la această rețetă.

Si nu uitați de butonul de Distribuire pe Facebook

Share on facebook
Facebook

Să aveți o zi frumoasă în continuare

Vă rugăm să ne susțineți cu un Like și Share pe Facebook