Ciorba pe care vânătorii o gătesc la foc. Dacă gătești acasă ciorba Vânătorului conform acestei rețete, se va dovedi la fel de bună! Bogată, aromată, și foarte gustoasă!
Descrierea rețetei: Ciorba Vânătorului, se prepară foarte simplu și rapid, punctul culminant al acestei ciorbe este că toate ingredientele sunt pre-prăjite. Datorită acestei metode, ciorba se dovedește a fi neobișnuit de aromată și bogată. Bărbații vor aprecia cu siguranță această ciorbă!
Cum să pregătești Ciorba “Vânătorului”
Pregătiți toate ingredientele

Se toarnă apă într-o cratiță sau cazan și se pune pe foc. Între timp, tăiați carnea în bucăți mici și prăjiți-o într-o tigaie la foc mare cu adăugarea de sare și condimente.

De îndată ce se formează o crustă maro aurie pe carne, adăugați-o în cratița cu apă.

În aceeași tigaie, prăjiți ceapa tocată și morcovii până se înmoaie. Mărimea poate fi oricare, îmi place să tai legule în bucăți mai mari.

La roșie faceți o tăietură în formă de cruce cu un cuțit și puneți-o în apă clocotită câteva minute, apoi îndepărtați coaja, tăiați pulpa în cuburi și adăugați în tigaie cu ceapă și morcovi. La aceeași etapă, adăugați usturoiul tocat mărunt cu un cuțit.

Prăjiți totul împreună câteva minute și trimiteți totul în cratița cu carne.

În tigaie prăjiți cartofii tăiați felii până când devin crocanți. Se condimentează cu sare după care se adaugă în cratiță cu toate celelalte ingrediente.

După ce fierbe, sărăm supa și fierbem la foc mic până când carnea este gătită. La final adăugați verdeață proaspătă .

Când carnea este gata, opriți focul și lăsați Ciorba Vânătorului să stea câteva minute pentru infuzie. Poftă bună

Bine
Am pregatit
Arată gustos