Nimeni nu va refuza vreodată să guste o farfurie de Ciorbă de perișoare, o ciorbă aurie, aromată, cu perișoare și legume. Nu-ți refuza plăcerea și tu!
Descriere gătit: Perișoarele sunt un populare în multe țări, în special îndrăgite în Suedia, deoarece acolo sunt mâncarea tradițională națională și se numesc „chifteluțe”, supa făcută cu perișoare și-a luat locul pe masa noastră. Vreau să vă arăt cum să preparați supă de perișoare mega gustoasă.
Cum să gătești ciorbă de perișoare
Pregătiți ingredientele specificate pentru supă. Legume – morcovi, ceapă, cartofi – iau mărime medie. Tăiețeii dacă doriți, îi puteți înlocui cu paste (de dimensiuni medii), orez sau să nu adăugați deloc. Carne am luat carne tocată de porc și pui. Dacă carnea tocată este congelată, trebuie mai întâi să fie dezghețată. Ulei vegetal pentru sotarea legumelor, dacă doriți puteți refuza acest lucru la gătit. Verdețuri proaspete,eu folosesc mărar. Pregătiți Multicookerul

Se toarnă ulei vegetal în bolul multicookerului și se pornește modul „Fry” (Prăjire) . Tăiați morcovii și ceapa , ceapa tăiată iar morcovii rași pe o răzătoare grosieră. Se prajesc legumele in ulei pana se rumenesc. Dezactivați modul „Fry” (Prăjire).

Se spală cartofii, se curăță și se taie cuburi. Adăugați cartofii la ceapă și morcovi și amestecați totul. Dacă vă hotărâți să faceți fără prăjirea legumelor, atunci puneți legumele pregătite – ceapă, morcovi, cartofi într-un bol multicooker fără a le praji preventiv.

Se toarnă 1,5 litri de apă fierbinte peste legume. Închideți capacul și activați modul „Supă” timp de 20 de minute.

La mine carnea tocată este cu adaos de ceapă, dacă carnea tocată este fără ceapă, atunci puteți tăia și adăuga mărunt, puteți adăuga și un ou și un pesmet la carnea tocată pentru catifelare, acest lucru este la dorință. Cu mâinile umede, ciupind bucăți mici din carnea tocată, rolați perișoarele. Mărimea perișoarelor este după propriul gust și dorințe.

După 20 de minute, adăugați perișoarele în supă și condimentați cu sare. Închideți capacul multicookerului și continuați să gătiți în modul “Supă” pentru încă 10 minute.

Adăugați pasta tăiețeii în supă, amestecați, gustați supa la sare, mai adăugați sare dacă este necesar. Puteți adăuga și alte condimente preferate. Gătiți supa înca 5 minute.

După cinci minute opriți multicookerul. Clătiți verdeața proaspătă sub apă, eu am ales mărar, scuturați excesul de lichid și tăiați mărunt. Adăugați mărarul în supă, închideți capacul și lăsați supa să stea încă câteva minute.

Serviți supa cu perișoare fierbinte cu verdeață și pâine proaspătă. Această supă este potrivită și pentru copii.
Poftă bună

Poftă bună