Vara, în sezonul fructelor și fructelor de pădure proaspete, întreaga familie este fericită să servească acest ceai de vară. Cald în zilele răcoroase, rece în zilele caniculare. Prin urmare, vă voi împărtăși o rețetă pentru prepararea ceaiului de vară.
Descrierea preparatului: Deseori în magazine sunt vândute multe tipuri de ceai, inclusiv cele cu arome de fructe dar foarte des numai aromatizatori de fructe sunt prezente în ele. De asta vă sugerez să preparați acest ceai aromat acasă. Puteți folosi orice compoziție de fructe și fructe de pădure.
Cum să pregătești ceai de vară
Pregătiți ingredientele necesare. Spălați fructele, frunzele și fructele de pădure.

Tăiați merele și piersicile în felii, sâmburii și semințele le aruncați. Tăiați portocala în cercuri. Clătiți ibricul cu apă clocotită. Așezați fructele, fructele de pădure, scorțișoara,ceaiul negru și frunzele în ceainic. Se toarnă apă clocotită și se lasă să se timp de 5 minute pentru a se infuza.

Îndepărtați frunzele de ceai. Lăsați ceaiul de vară cu fructe și fructe de pădure să se infuze încă 10 minute. Dacă doriți adăugați cuburi de gheață.

Bucurați-vă de ceai!

Poftă bună