[responsive_menu_pro]

Cea mai bună rețetă de pizza de casă

Informații nutriționale

Porții 8

Ați pregătit?

Ne găsești și aici

Un Like la Pagina Noastră

AutorRetete de Mancare - Diana

Randamente8 porții
Timp de pregătire40 minuteTimp de preparare20 minuteTimp total1 oră

 330 gr Făină
 200 ml Lapte
 20 gr Drojdie proaspătă
 2 linguriți de Zahăr
 jumătate linguriță de Sare
 2 linguri Ulei de măsline
 250 gr Ciuperci champignon
 2 buc. Piept de puifiert
 4 buc. Roșii
 200 gr Cașcaval tare
 150 gr Mozzarela
 100 gr Smântână
 250 gr Sos de roșii
 2 linguri de măslinefără sâmburi
 1 lingură Ulei vegetalpentru prăjire

Pornire Cronometru

20 Minute

Această pizza este perfectă! Judecați singur, aluat subțire cu margini crocante, umplutură suculentă și satisfăcătoare de sos, roșii, ciuperci, carne de pui și multă cașcaval topit! Rețeta este pentru două pizza mari.

Descriere gătit: Sunt încântat să vă împărtășesc cea mai bună rețetă pentru pizza de casă. Vedeți mai jos toate detaliile cu fotografii pas cu pas. Aluatul poate fi preparat în prealabil și congelat în congelator, apoi îndepărtat după cum este necesar.

Cum se pregătește Cea mai bună rețetă de pizza de casă

Se dizolvă drojdia și zahărul în laptele cald. Se pune într-un loc cald timp de 10 minute. Cernem făina și sarea într-un castron adânc. Adăugați drojdia și uleiul de măsline în făină. Frământați aluatul timp de 5 minute. Adunați aluatul într-o bilă, puneți-l într-un vas uns cu ulei vegetal, acoperiți cu folie alimentară și puneți-l într-un loc cald pentru a crește timp de 30 de minute.

Acum pregătește ingridientele pentru umplutură. Spălați și uscați roșiile și ciupercile. Radeți cașcavalul tare cu răzătoarea fină. Mozzarella – felii subțiri. Se amestecă smântâna și sosul de roșii.

Tăiați ciupercile în felii subțiri. Se prajesc ciupercile în ulei fierbinte timp de 3-4 minute, se condimentează cu sare.

Aluatul s-a dublat. Striveste-l și împarte-l în două părți egale.

Rulați fiecare parte într-o formă rotundă si subțire. Întindeți sosul proporțional pe fiecare parte

Se acoperă cu ciupercile prăjite.

Apoi carnea de pui, boabe sau tocate mărunt. Se acoperă cu felii de mozzarella și roșii, inele de măsline.

Se presară cu cașcaval ras. Puneți pizza într-un cuptor preîncălzit la 250 ° C timp de 20 de minute.

Se răcește ușor, se servește pe o scândură de lemn. Poftă bună!

Distribuiți dacă v-a plăcut

Rețete similare

5 1 vot
Evalueaza rețeta *
Abonati-va
Notificați despre
guest
1 Comentariu
Cele mai vechi
Cele mai noi Cele mai votate
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile

Avem nevoie de susținerea Dvs

Bună, sperăm că vă place ceea ce facem. Pentru dezvoltarea noastră în continuare avem nevoie de susținerea Dvs.

Nu cerem mult, o să fim recunoscători dacă o să ne lași un comentariu mai jos la această rețetă.

Si nu uitați de butonul de Distribuire pe Facebook

Share on facebook
Facebook

Să aveți o zi frumoasă în continuare

Vă rugăm să ne susțineți cu un Like și Share pe Facebook