Pornire Cronometru
Această pizza este perfectă! Judecați singur, aluat subțire cu margini crocante, umplutură suculentă și satisfăcătoare de sos, roșii, ciuperci, carne de pui și multă cașcaval topit! Rețeta este pentru două pizza mari.
Descriere gătit: Sunt încântat să vă împărtășesc cea mai bună rețetă pentru pizza de casă. Vedeți mai jos toate detaliile cu fotografii pas cu pas. Aluatul poate fi preparat în prealabil și congelat în congelator, apoi îndepărtat după cum este necesar.
Cum se pregătește Cea mai bună rețetă de pizza de casă
Se dizolvă drojdia și zahărul în laptele cald. Se pune într-un loc cald timp de 10 minute. Cernem făina și sarea într-un castron adânc. Adăugați drojdia și uleiul de măsline în făină. Frământați aluatul timp de 5 minute. Adunați aluatul într-o bilă, puneți-l într-un vas uns cu ulei vegetal, acoperiți cu folie alimentară și puneți-l într-un loc cald pentru a crește timp de 30 de minute.

Acum pregătește ingridientele pentru umplutură. Spălați și uscați roșiile și ciupercile. Radeți cașcavalul tare cu răzătoarea fină. Mozzarella – felii subțiri. Se amestecă smântâna și sosul de roșii.

Tăiați ciupercile în felii subțiri. Se prajesc ciupercile în ulei fierbinte timp de 3-4 minute, se condimentează cu sare.

Aluatul s-a dublat. Striveste-l și împarte-l în două părți egale.

Rulați fiecare parte într-o formă rotundă si subțire. Întindeți sosul proporțional pe fiecare parte

Se acoperă cu ciupercile prăjite.

Apoi carnea de pui, boabe sau tocate mărunt. Se acoperă cu felii de mozzarella și roșii, inele de măsline.

Se presară cu cașcaval ras. Puneți pizza într-un cuptor preîncălzit la 250 ° C timp de 20 de minute.

Se răcește ușor, se servește pe o scândură de lemn. Poftă bună!

Poftă bună