[responsive_menu_pro]

Carne de porc cu cartofi și portocale

Informații nutriționale

Porții 4

Ați pregătit?

Ne găsești și aici

Un Like la Pagina Noastră

AutorRetete de Mancare - Diana

Randamente4 porții
Timp de pregătire30 minuteTimp de preparare35 minuteTimp total1 oră 5 minute

 500 gr carne de porc
 500 gr cartofi
 300 gr ceapă
 2 portocale
 70 ml Ulei vegetal
 sare,piper,boia după gust

Cartofii cu carne de porc în portocale – mâncare simplă și satisfăcătoare. Neobișnuit, dar foarte gustos, carnea conform acestei rețete se dovedește a fi delicată și foarte picantă.

Deci, am tăiat carnea în bucăți mici. Nu tai foarte mic, dar nici bucăți mari nu sunt necesare.

Pun carnea mărunțită într-un castron adânc pentru a o amesteca cu restul ingredientelor. Am tăiat ceapa într-un sfert de inel. Apropo, ceapa joacă un rol important în acest fel de mâncare și mereu adaug destulă ceapă. Ceapa tocată o trimit în recipientul pentru carne. Acum condimente – sare, piper negru, boia dulce măcinată și ierburi picante uscate pentru aromă.

Strâng puțin ceapa cu mâinile, astfel încât să elibereze sucul și să înmoaie carnea cu ea. Rădesc literalmente condimentele bine în carne. Desigur, puteți amesteca cu o lingură dacă nu doriți să vă murdăriți mâinile. Dar uneori este pur și simplu imposibil de făcut fără o astfel de „implicare personală”.

Tai cartofii în cercuri și îi trimit în vasul de copt. Se distribuie uniform, se toarnă ulei vegetal și se adaugă condimente. Sare, piper negru, boia dulce măcinată și usturoiul măcinat uscat.

Am amestecat totul bine, bineînțeles cu mâinile, astfel încât toate condimentele să fie distribuite uniform. Trimit cartofii la cuptor la 180 de grade timp de douăzeci de minute să se coacă.

Se toarnă ulei vegetal într-o tigaie preîncălzită și se întinde carnea și ceapa. Distribuiți totul uniform și prăjiți timp de zece minute la o căldură peste medie, amestecând ocazional. Sarcina este de a crea o crustă apetisantă și, ca să spunem așa, de a „sigila” carnea.

În timp ce carnea se prăjește, pregesc portocala. Am tăiat portocala în astfel de felii.

Apropo, cartofii pot fi deja scoși din cuptor. Puneți felii de portocală deasupra cartofilor.

Am întins carnea deasupra portocalelor. Distribuiți totul uniform și întindeți deasupra feliile de portocale rămase.

Îl trimit într-un cuptor preîncălzit la 180 de grade timp de cincisprezece minute să se coacă. Carnea se dovedește a fi surprinzător de aromată și fragedă, iar cartofii cu o crustă apetisantă și moale în interior.

De fapt, portocalele și cartofii de porc sunt perfecti pentru un prânz sau o cină în familie. Poftă bună!

Distribuiți dacă v-a plăcut

Rețete similare

5 1 vot
Evalueaza rețeta *
Abonati-va
Notificați despre
guest
1 Comentariu
Cele mai vechi
Cele mai noi Cele mai votate
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile

Avem nevoie de susținerea Dvs

Bună, sperăm că vă place ceea ce facem. Pentru dezvoltarea noastră în continuare avem nevoie de susținerea Dvs.

Nu cerem mult, o să fim recunoscători dacă o să ne lași un comentariu mai jos la această rețetă.

Si nu uitați de butonul de Distribuire pe Facebook

Share on facebook
Facebook

Să aveți o zi frumoasă în continuare

Vă rugăm să ne susțineți cu un Like și Share pe Facebook